Over mij

Peggy Laugs Fotografie

“Not all Storytelling will be great Photo’s, Not all Photo’ s will be great Storytelling, but great Storytellers and great Photos share something in common:
They did it show and say in a still frame!”

Vanuit mijn passie en creatieve gedachte met humor en gezelligheid maak ik exclusieve foto’s van mooie, speciale momenten; beelden waar je nog jarenlang naar terug zal kijken. Mijn specialisatie is bruidsfotografie, portretfotografie, geboortefotografie, Newborn en kinderen.
Ik ben altijd bezig met het zoeken naar unieke beelden, het moment, speciale plekken, goede materialen en mooi natuurlijk licht. Mijn eigen stijl, probeer ik altijd door te ontwikkelen in mijn werk.
Ik kan de beleving van waardevolle momenten vastleggen op beeld om je een uniek gevoel te geven en deze herinnering later nog te laten herbeleven. Behalve mijn passie voor fotograferen, reis ik graag, en het mooie aan reizen is dat ik nieuwe mensen leren kennen, mag luisteren naar hun verhalen, en nieuwe plekken kan ontdekken.

Mijn interesse is heel breed, waardoor u mij kunt benaderen voor fotografie in verschillende categorieën, zoals bruiloft, destinationwedding, portret zwangerschap, geboorte, newborn,   kind, gezin, familie, feest,uitvaart, zakelijk, macro
Met liefde fotografeer ik op vrijwillige basis voor stichting Still.

En heb ik een aantal awards op internationaal niveau.

Ik werk door heel Nederland dit kan op het strand, bos, bij u thuis, in Nederland of in het buitenland, of gewoon bij mij thuis. Het belangrijkste is dat er ongedwongen, gezellig, en veilige sfeer is daar waar u en ik ons goed voelen. De herinnering maken we samen, het enige dat er tussen staat is de camera. Ik fotografeer met passie en creativiteit, en handel vanuit mijn gevoel en hart.

Liefs,

Peggy Laugs
With Laughs & Love

Blogs