Cakesmash

Zin in een feestje? Gezellig, hip en lekker kliederen, dat is wat kinderen
willen! Een taartje eten, zoals jullie kindje dat zelf wil! Er mag (moet 😉 ) geknoeid worden… Plakkerige handjes, slagroom op het neusje, voeten in het taartje, alles mag! Hoe leuk is dat! Plan een cakesmash wanneer je kindje ongeveer 11 maanden is. Zo heb je ook nog tijd om eventueel uitnodigingen te versturen. (dit kan ik ook voor jullie maken zie info kaartjes). Foto kan ook gebruikt worden als foto op de verjaardagstaart!
“de studio” wordt versierd, een prachtige taart is gemaakt, dit aan de hand van jullie
wensen, denk hierbij aan de kleur, eventuele allergieën zijn dan ook besproken. Bij goed weer, kan dit ook lekker buiten gedaan worden. Ik heb eventueel ook mooie jurkjes/rokjes/ broekjes/bretels waar gebruik gemaakt van kan worden. In overleg kan ik tegen meerprijs ook bij jullie thuis komen. allereerst maak ik foto’s van de taart en het decor. En een aantal foto’s van jullie kindje vooraf.

Daarna kan het feest beginnen. Jullie kindje mag lekker met de handen eten, en spelen met de taart. Soms lukt dat niet gelijk, maar met een beetje hulp zullen ook deze kindjes daarna lekker gaan smullen. Ik leg de leukste momenten vast, van de 1ste verjaardag. Daarna worden er nog een paar foto s gemaakt, als het kindje in het badje zit. Zo leuk om achteraf van verschillende momenten in het leven van je kind foto’s te hebben. Het gaat allemaal zo vlug voorbij! Binnen 24 uur ontvang je een aantal sneak peek foto’s. (geef tijdig aan als je uitnodigingen
wilt versturen). Binnen 3 weken ontvang je bestanden via we transfer aangeleverd. De bestanden worden in hoge resolutie en je krijgt ze gratis in lage resolutie (deze zijn met mijn logo voor op social media zie alg. voorwaarden) aangeleverd .
Wil je ze liever in een album dan kan dat ook. Vraag gerust naar de oneindige mogelijkheden. Bij niet tijdige afmelding van 24 uur worden de kosten van het taartje (30,00 euro) in rekening gebracht.

Actie: bij boeking cakesmash shoot een leuke attentie!