Destination Ibiza 2017

laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer

Destination Ibiza 2017

18/09/2018 destinationwedding

 Ibiza oktober 2017

Met een aantal fotografen gingen we in oktober 2017 mee met Ralf Eppel naar Ibiza. Waar we ontzettend knappe mensen fotografeerde. Maar waar ik ook verschillende mooie plekjes op Ibiza zag.

Ik vond het supergaaf, ik heb ervaren en geleerd, en mooie nieuwe mensen leren kennen.

De lezing van Michael Pilarczyk tijdens de kick-ass was een echte eye- opener, en ik kan het iedereen aanraden. “Leef je mooiste leven” .

Alle vijf de dagen waren een hele ervaring, waarbij ik mezelf een aantal keer tegen ben gekomen. Wat sterk naar voren kwam, is dat ik niet hard ben en mijn zakelijke kant “onderontwikkeld”  is. Enfin ik ben en blijf dat gevoelsmensje, die vanuit hart en passie fotografeert. Het leuke aan fotograaf zijn is dat ik kan reizen,  het ontdekken van nieuwe plekken, maar het  meest speciale  is het ontmoeten van nieuwe mensen, ik luister graag naar hun “verhalen” en ervaringen, neem dit in me op, leer hier van,  het allermooiste is dan ook wanneer ik ” hun verhaal” mag en kan “vertellen” met foto’s.

Met speciale dank aan Ralf Eppel, en alle anderen die er waren!

laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer laugsfotografie_destinationwedding_destinationphotographer

With Laughs & Love

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *