Loveshoot in Kroatie

peggylaugsfotografie-loveshoot-wedding

Loveshoot in Kroatie

19/09/2018 Loveshoots

Loveshoot in Kroatië – Rovinj

In juni  mocht ik mee voor  een loveshoot en daarna een after wedding in Kroatië.

Ik heb vier onvergetelijke dagen gehad. Waarbij Robert en Evelien met liefde en trots Kroatië lieten zien.

Voor de loveshoot gingen we naar Rovinj.  We hebben die dag heel wat kilometers afgelegd, maar dit was meer dan de moeite waard. Ik heb twee mooie lieve mensen mogen leren kennen, die en een stukje van zichzelf, en van mooi Kroatië lieten zien . Een relatief klein land met mooie verschillende landschappen en klimaten. Lees hier informatie over Kroatië. 

Ik vond het een voorrecht om mee te kunnen, te ervaren, en te ontdekken, de liefde te voelen van deze twee mooie mensjes voor elkaar. Bedankt daarvoor.

Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe.

peggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-weddingpeggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-wedding Loveshoot_wedding_trouwfotograafpeggylaugsfotografie_limburg_trouwfotograaf_loveshoot  peggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-destinationwedding peggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-destinationwedding peggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-destinationwedding peggylaugsfotografie_loveshoot_weddingpeggylaugsfotografie_limburg_loveshoot_weddingpeggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-destinationweddingpeggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-destinationwedding peggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-destinationweddingpeggylaugsfotografie-limburg-loveshoot-destinationwedding

 

 

 

with Laughs & Love

xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *