Newbornshoot Zuid-Limburg; Verliefd op kleine vingertjes, teentjes, mooie glinsterende kraaloogjes en ieniemienie oortjes

Newbornshoot Zuid-Limburg; Verliefd op kleine vingertjes, teentjes, mooie glinsterende kraaloogjes en ieniemienie oortjes

23/02/2017 Blog,Newborn

In Ulestraten, helemaal in het zuiden van Limburg, op een steenworp afstand van Maastricht, Belgie en Duitsland, mocht ik een paar weken geleden Emily met haar ouders verwelkomen voor een fotoreportage van hun kleine prinses. Helaas is mijn studio nog niet klaar, hier wordt achter de schermen en tussen alle bezigheden door ook hard aan gewerkt. Ik moest dus uitwijken naar de woonkamer, hier heb ik mooie lichtinval  met Noorderlicht. Alle voorbereidingen waren getroffen. Ik had wat zaken aan de kant geschoven, en een “mini studio”  opgebouwd. Alle props en Newborn spullen had ik bij de hand.  De kamertemperatuur was inmiddels 25 graden, en door middel van een elektrisch kacheltje heb ik de woonkamer nog verder verwarmd, zodat de kleine meid het niet koud zou krijgen tijdens de fotoshoot. Bij boeken van een (newborn) shoot, ontvang je uitgebreide informatie rondom desbetreffende shoot.

Wat een mooi kindje is ze, ik ben gelijk weer verliefd. De kleine vingertjes en teentjes, lange wimpertjes, de mooie glinsterende kraaloogjes, getuite lipjes, ieniemienie oortjes…., met mijn macro lens maak ik van deze details dan ook graag foto’s,  het blijven toch wondertjes. En de tijd dat ze zo klein zijn, gaat zo snel voorbij. Nu nog heel afhankelijk, maar voor dat je het weet zelfstandig functionerende mensjes met een eigen mening. Ik spreek uit ervaring….

De fotoshoot ging goed, Emily vond het prima, ze deed het supergoed. Tussendoor nog een voeding, in de tussentijd heb ik wat life style foto’s gemaakt. En toen ze vond dat het genoeg geweest was, gaf ze dit ook aan, we hebben de foto shoot afgesloten met een aantal foto’s van mamma en pappa samen. Hoe afhankelijk zo klein prinsesje dan ook mogen zijn, wanneer ze laten blijken dat het goed geweest is, luisteren we hier naar. Het welbevinden en veiligheid van de baby staat op de eerste plaats.

Maar zeg nou zelf is ze geen poppetje!

  
 

With Laughs & Love

 Peggy

Share it:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *